bureau

Public affairs volgens TOPIQ

TOPIQ behartigt de publieke en de private zaak van haar opdrachtgevers. Wij werken vanuit onze jarenlange ervaring in belangenbehartiging en communicatie. Sinds de jaren tachtig hebben we geleerd dat profilering en lobby vaak ten koste van andere partijen gaat. En dat daarmee alleen op de korte termijn concurrentievoordelen worden behaald. Daarom zoeken we naar werkvormen waarin de kracht van communicatie, overleg en afstemming ook ten goede komt aan andere belanghebbenden: meer resultaat via allianties dus.

Onze laatste projecten:

Kind zijn, hart nodig.

In Nederland zijn er 30.000 kinderen met een aangeboren hartafwijking. Per jaar komen daar 1.500 kinderen bij. Dat is 1 op de 150 babies die er in ons land worden geboren. TOPIQ ontwikkelde campagne ‘MIJN HART KLOPT NIET’ waar mee Hartekind dit najaar van start gaat om aandacht te vragen voor deze groep kinderen.

Lees meer

RWG personeelsadvertentie

De bouw en exploitatie van de terminal zal een aanzienlijke hoeveelheid arbeidsplaatsen opleveren. Dit zal echter in fases gaan. In 2010 en begin 2011 is de projectorganisatie opgezet, een 2012 is gestart met de opbouw van de operationele organisatie

Lees meer