CC Proof:

Welke stappen moet je nu concreet nemen om te beginnen met CC Proof ?

Registreer jezelf

Alles begint met jezelf registreren voor een CC Proof account. Na je registratie moet je eerst jouw nieuwe account bevestigen via de email die wij je direct sturen. Voordat je jouw ideeën kunt versturen naar belangstellenden of publiceren in de Arena, moet je eerst een abonnement afsluiten. Betaal daarna de factuur online via onze betrouwbare betalingspartner Docdata Payments.

naar de “Registratie” pagina

Plaats een idee

Als je jezelf hebt geregistreerd en het nieuwe account hebt bevestigd, kun je jouw ideeën gaan plaatsen. Maak van de ideeën eerst een PDF bestand. Belangrijk is dat het PDF bestand niet beveiligd is anders kan het niet geupload worden en niet groter is dan 32 MB.

Een PDF bestand biedt ook de garantie dat niemand aan jouw idee kan gaan sleutelen. Voorzie je idee tevens van het Copyright teken. Log hierna eerst in en ga vervolgens naar de “Account” pagina. Daar kun je via het onderdeel “Ideeën” een nieuw idee plaatsen.

Verstuur je idee

Via CC Proof kun je jouw ideeën versturen naar belangstellenden. Bestanden groter dan 5 MB kunnen niet via CC Proof verstuurd worden. Het moment van versturen en de ontvangende partijen worden allemaal vastgelegd en getoond in jouw CC Proof account pagina. Hierdoor is achteraf altijd te zien wat er met een idee van jou is gebeurd.

Ga naar jouw “Account” pagina en open het onderdeel “Ideeën”. Daar kun je elk idee versturen naar een aantal belangstellenden. Hou er rekening mee dat ideeën groter dan 5 MB niet via CC Proof verstuurd kunnen worden!

Account aanmaken